Computerkennisnet

Educatief

Voor advies en persoonlijke ontwikkeling


HET GROOTSTE MEDISCHE SCHANDAAL SINDS WO II


Dossier Mexicaanse Griep
EEN KLEINE GRIEP MET GROTE GEVOLGEN


In februari 2009 krijgt een vijfjarig jongetje in Mexico pijn in zijn keel. Anderhalf jaar later worden alleen al in Europa meer dan honderd miljoen griepvaccins vernietigd. Overheden hebben enorme verliezen geleden - de farmaceutische industrie maakte een miljardenwinst. Wat is er gebeurd? Zijn we door het oog van de naald gekropen of is er schaamteloos misbruik gemaakt van de angst voor een dodelijk griepvirus?

Door een definitieverandering kon een milde griep uitgeroepen worden tot pandemie, werden vaccins op de markt gebracht die nog niet of nauwelijks waren getest en werd de vaccinatie van de wereldbevolking één groot experiment. Langzaamaan worden de gevolgen zichtbaar. En die stemmen niet vrolijk.

Onderzoeksjournalist Daan de Wit duikt in het ondoorzichtige web van gezondheidsraden, overheden, corrupte adviseurs en een machtige industrie. Hij onthult onder meer:


• De volledige ingrediëntenlijst van de vaccins• Hoe de vaccins onder meer het zwaar giftige kwik bevatten, het omstreden squaleen, verschillende pesticiden en een middel dat wordt gebruikt om abortussen op te wekken en dat is verwerkt in de dodelijke injectie.• De enorme belangenverstrengeling waar tijdens de besluitvorming sprake van was, zowel binnen de WHO als in Nederland• Dat zonder werkelijk gegronde reden werd gekozen voor vaccins met omstreden toevoegingen.• Hoe Nederland tegen het advies van de Wereldgezondheidsraad in toch besloot gezonde zwangere vrouwen en kinderen te laten inenten.• Hoe de vaccinatiecampagnes werden doorgezet toen allang bekend was dat de Mexicaanse griep de mildste griep in tientallen jaren bleek te zijn én al over zijn hoogtepunt heen was.• Hoe in de media een ongefundeerde angstcampagne werd gevoerd.• Welke bijwerkingen op zijn getreden en nog op kunnen treden - en die de autoriteiten het liefst verzwijgen.


Dossier Mexicaanse griep biedt een schokkende kijk in de wereld van de medische autoriteiten en onze overheden


http://www.dossiermexicaansegriep.nl/p/26.html?m=14


http://www.ftm.nl/original/het-grootste-medische-schandaal-sinds-wo-ii.aspx


De Overbodige Griepprik
De afgelopen weken hebben 4 miljoen mensen in Nederland een griepprik gekregen. De griepprik is gratis voor ouderen en mensen met een chronische ziekte, maar kost de overheid jaarlijks 55 miljoen euro. Volgens het RIVM, dat verantwoordelijk is voor de vaccinatiecampagne, beschermt de prik tegen de ernstige gevolgen van influenza. Maar klopt dat eigenlijk wel? Hoe effectief is het vaccin? Griepdeskundigen uiten daarover in ZEMBLA hun twijfels.  'De overbodige griepprik' is uitgezonden op zaterdag 20 november om 22.35 uur op Nederland 2.  Zie en Luister op Zembla  >>